Používání rodného čísla na pracovněprávních dokumentech - Kučerová, Alena
Autorka odpovídá na čtenářský dotaz, který se týká problému uvádění rodného čísla zaměstnanců na pracovněprávních dokumentech a náležitostí písemného souhlasu zaměstnance s evidencí rodného čísla.