Neplacené volno, neomluvená absence a zdravotní pojištění v roce 2005 - Daněk, Antonín, 1960-
Autoři vysvětlují problematiku neplaceného volna a neomluvených absencí a s nimi spojených plateb zdravotního pojištění.