Zaměstnávání důchodců - Muška, František
Autor vysvětluje povinnosti zaměstnavatele vůči zaměstnancům v předdůchodovém věku, právní úpravu odchodu zaměstnance do důchodu a jeho nároky, pokračování pracovního poměru zaměstnance-důchodce, vznik a náležitosti nového pracovního poměru, odškodňování důchodců v souvislosti s pracovním úrazem a nemocí z povolání a povinnosti zaměstnavatele v souvislosti se zaměstnáváním důchodců.