Francie po referendu - Eichler, Jan, 1952-
Článek se věnuje referendu o ústavní smlouvě, které proběhlo v r. 2005 ve Francii. Francouzi svým odmítnutím významně ovlivnili strategii rozšiřování EU cestou společně přijatého a sdíleného konsensu v základních otázkách.