Izetbegovićovi dědicové: IV. kongres Strany demokratické akce - Kasum, Damir, 1984- (2005)
Článek se zabývá vývojem v nejsilnější bosenské politické straně Straně demokratické akce (SDA). Z hlediska politického směřování strany lze považovat za zlomový IV. kongres SDA 26. května 2005. Je však možné považovat nyní stranu za multietnickou?
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: Izetbegović, Alija, -- 1925-2003; Stranka demokratske akcije (Bosna a Hercegovina); politici -- Bosna a Hercegovina -- 20.-21. stol; politické strany -- Bosna a Hercegovina -- 2005; Bosna a Hercegovina