Postavení Sýrie na Blízkém východě a její politika vůči Libanonu - Šabacká, Yvona, 1977-
Po teroristickém útoku na Spojené státy americké z 11. září 2001 se Sýrie objevila na seznamu států podporujících terorismus. Je toto označení opodstatněné? Článek se snaží přinést odpověď.