Česká zahraniční politika 1993-2005 od "návratu do Evropy" k evropeizaci. - Handl, Vladimír, 1957-
Příspěvek je první částí studie o dosavadní bilanci české zahraniční politiky, kterou Ústav mezinárodních vztahů vydal s cílem zpřístupnit text širší veřejnosti.