Revidovaná Lisabonská strategie z pohledu podnikatelů a zaměstnavatelů v České republice - Drbalová, Vladimíra, 1955-
Článek se zabývá zapojením České republiky do procesu Lisabonské strategie a přístupem českých zaměstnavatelů a podnikatelů k tomuto trendu.