Lisabonská strategie a její význam pro hospodářskou politiku Evropské unie - Pešek, Oldřich
Lisabonská strategie do stále více dostává do popředí zájmu. Proces hospodářských reforem, odstartovaný v r. 200, však dosud nenaplnil očekávání. Je však zřejmé, že bez nezbytných reformních opatření bude Lisabonská strategie pouhým prázdným pojmem.