Z historie "Mezinárodní politiky" - Ort, Petr, 1962- (2005)
Článek přináší informace o historii časopisu Mezinárodní politika, který začal vycházet v r. 1957, v době normalizace byla zakázána a nově začala vycházet teprve po r. 1989.
Keywords: Mezinárodní politika (časopis); časopisy -- Česko -- 20.-21. stol