Z historie "Mezinárodní politiky" - Ort, Petr, 1962-
Článek přináší informace o historii časopisu Mezinárodní politika, který začal vycházet v r. 1957, v době normalizace byla zakázána a nově začala vycházet teprve po r. 1989.