Muslimské přistěhovalectví v současné Itálii - Břeská, Jana, 1980- (2005)
Procento muslimských rezidentů v Itálii se nezadržitelně zvyšuje. Itálií znějí protikladné názory - neochvějná víra v multikulturalismus a panický strach z postupující islamizace společnosti a státu.
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: imigranti -- Itálie -- 20./21. stol; muslimové -- Itálie -- 20./21. stol; křesťanství a islám -- Itálie -- 20./21. stol; Itálie