Muslimské přistěhovalectví v současné Itálii - Břeská, Jana, 1980-
Procento muslimských rezidentů v Itálii se nezadržitelně zvyšuje. Itálií znějí protikladné názory - neochvějná víra v multikulturalismus a panický strach z postupující islamizace společnosti a státu.