Léto 2005 bude v Německu dvojnásob horké - Veselý, Josef, 1946-
Článek komentuje období očekávání předčasných voleb do Spolkového sněmu v Německu v r. 2005. Náladu Němců charakterizuje volání po změně - průzkumy nálad voličů dávají jednoznačný náskok CDU a FDP před SPD.