Francouzské referendum o euroústavě - Sitek, Pavel, 1979- (2005)
Článek se snaží přiblížit Francii v posledním měsíci před referendem o euroústavě a zároveň se snaží zachytit dny bezprostředně po francouzském plebiscitu.
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: ústava -- země Evropské unie; referendum -- Francie -- 2005; veřejné mínění -- Francie -- 2005