Aktuální vývoj britské ekonomiky - Zahradník, Petr, 1965-
Britská ekonomika se může v průběhu prvního pololetí r. 2005 pochlubit charakteristikami, které ji stavějí do pozice výrazného evropského nadprůměru. Článek přináší podrobné údaje o vývoji britské ekonomiky v uvedeném období, srovnávací přehledy pro jednotlivé regiony, přehled růstu HDP v posledních několika letech atd.