Zajímavější, než jsme čekali: volební kampaň ve Velké Británii - Honzák, Radek, 1973-
Článek se podrobněji zabývá průběhem a hodnocením předvolební kampaně před parlamentními volbami ve Velké Británii v r. 2005.