Volá Londýn - Kaiser, Daniel, 1971- (2005)
Článek se zabývá rolí Velké Británie ve vývoji Evropské unie. Zaměřuje se zejména na postoj Velké Británie k návrhu evropské ústavy, k euru, a dále na perspektivy do budoucna.
Keywords: Evropská unie; evropská integrace -- 2005; Velká Británie -- mezinárodní vztahy -- 2005