Volá Londýn - Kaiser, Daniel, 1971-
Článek se zabývá rolí Velké Británie ve vývoji Evropské unie. Zaměřuje se zejména na postoj Velké Británie k návrhu evropské ústavy, k euru, a dále na perspektivy do budoucna.