Rodina jako místo podpory pro oběť trestného činu - Čírtková, Ludmila, 1954-
Autorka se věnuje problematice podpory pro oběť trestného činu, které by se mělo oběti dostat v její vlastní rodině. V textu rozebírá pojmy viktimizace, stigmatizace, fascinace, traumatizace a bezradnost nejbližších.