Smlouvy o převodu nemovitostí s nezletilým účastníkem - Kovářová, Daniela, 1964-
Autorka vysvětluje právní úpravu převodu nemovistosti pro případ, že na straně kupujícího, prodávajícího nebo dárce či obdarovaného stojí nezletilé dítě. Všímá si typů smluv, uvádí seznam jednotlivých kroků, které je při převodu třeba vykonat, a přibližuje řízení před soudem a řízení u katastrálního úřadu.