Školský zákon a prováděcí předpisy - Bayerová, Monika, 1968-
Autorka se snaží přehledným způsobem sumarizovat prováděcí předpisy k novému školskému zákonu č. 561/2004 Sb., kterých je více než dvě desítky. Jde o snahu ulehčit tak zejména pracovníkům ve školství a pedagogickém poradenství orientaci v dané problematice.