Některé souvislosti sugestibility a přístupu k dětské paměti. - Novák, Tomáš, 1946-2021
Autoři se zabývají problematikou svědecké způsobilosti dětí. Zdůrazňují, že zájem nezletilého dítěte by měl být pro rozhodnutí v procesu rozvodu manželství a svěření dítěte do péče jednoho z rodičů zásadní. V textu se věnují také psychologické problematice dětské paměti a vzpomínek.