Osvojení, nebo pěstounská péče? 2. - Novotná, Věra (2005)
Autorka se zabývá problematikou osvojení dítěte.Vysvětluje právní podmínky osvojení a všímá si také právní úpravy mezinárodního osvojení dítěte.
Keywords: adopce; náhradní rodinná péče; rodinné právo; práva dětí