Trialog o politice vůči sousedům Evropské unie - Leška, Vladimír, 1932-
V české republice získala debata o obsahu Smlouvy o ústavě pro Evropu specifický rozměr. To však není jediný problém, na jehož vyřešení závisí budoucnost EU. autor se věnuje dalším tématům, jako je německo-česko-slovenský trialog, který řešil problémy týkající se společného sousedství.