Ministr zahraničí EU a Evropský útvar pro vnější činnost - Král, David, 1973- (2005)
Článek se zaměřuje na jednu konkrétní oblast institucionálních změn v oblasti společné zahraniční a bezpečnostní politiky EU, která souvisí s vytvořením funkce ministra zahraničních věcí EU a Evropského útvaru pro vnější činnost, který má tuto novou funkci podporovat.
Keywords: Evropská unie; evropská integrace; politika