České trápení v bilaterárních vztazích s Čínou - Fürst, Rudolf, 1958- (2005)
Článek se zabývá vztahy mezi ČR a Čínou, a to z hlediska ekonomického i politického.
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: Česko -- zahraniční vztahy -- Čína -- 20./21. stol