Rizika postdemokracie - Bystřický, Jiří, 1955-2015
Článek se snaží přispět k diskusi o jednotlivostech evropské integrace. Kromě jiných témat se zabývá otázkou oprávněnosti zastupitelství různých politiků a jejich zastupitelnosti a možnosti či nemožnosti jejich veřejné kontroly.