Evropská ústava - konec státní svrchovanosti - Loužek, Marek, 1975-
Návrh evropské ústavy je podle názoru autora nakročením k vytvoření společného státu v Evropě, došlo by ke zrušení svrchovanosti členských zemí. Autor cituje z návrhu evropské ústavy a svá tvrzení dokládá.