Česká debata o euroústavě: nemístnost racionality a impotence politiky - Drulák, Petr, 1972-
Článek se vyjadřuje k české debatě o evropské ústavní smlouvě: nejhlasitější odpůrci ústavní smlouvy se podle autora článku opírají o jiné hodnoty, než jsou hodnoty většiny české společnosti, debatu politizují a zamezují tak racionální reflexi dokumentu.