Prezident vás vidí - Žižka, Jan, 1967- (2005)
Článek se zabývá Ústavní smlouvou a postojem k ní - jak prezidenta Klause, tak i české veřejnosti.
Keywords: Klaus, Václav, -- 1941-; Evropská unie; ústava -- země Evropské unie; politici -- Česko -- 2005; prezidenti; země Evropské unie -- mezinárodní vztahy -- 2005; Česko; Czechia; názory; opinions