Institucionální změny EU po přijetí ústavní smlouvy - Pitrová, Markéta, 1973-
Proces ratifikace Smlouvy zakládající ústavu pro Evropu je poznamenán mnoha nejsnostmi. Diskuse o ústavní smlouvě je vítanou možností, jak se pokusit zmírnit deficit v informovanosti evropských občanů.