Churchillova řeč ve Fultonu a její ohlas v naší společnosti - Pehr, Michal, 1977-
Projev Winstona Churchilla ve Fultonu v r. 1946 je považován za začátek studené války. Článek se věnuje obsahu tohoto projevu a jeho ohlasům v československém tisku.