Íránský jaderný program II - Bumbálek, Cyril, 1980-
V r. 2002 vyšlo postupně najevo, že Íránská islámská republika tajně po více než 1 dekádu rozvíjela jaderný program, i když jako signatář smlouvy o nešíření jaderných zbraní byla povinna o všech svých aktivitách agenturu informovat.