Rusko : země investicím zaslíbená? - Svoboda, Karel, 1979- (2005)
Cílem článku je načrtnout problematiku přísunu zahraničních investic do země se všemi aspekty - regionálním, institucionálním, politickým i ekonomickým.
Keywords: mezinárodní vztahy; globalizace; investice; zahraniční investice; zahraniční přímé investice; Rusko