Čína : zahraničních investorů ráj - Fürst, Rudolf, 1958-
Článek popisuje a komentuje změny v čínské ekonomice a politice, k nimž dochází od konce 20. století: otevření země a její vřazení do globální ekonomiky, vstup zahraničního kapitálu do země.