Zaměstnávání cizinců v otázkách a odpovědích - Boušková, Petra
Článek informuje o podmínkách, za kterých u nás může pracovat občan Slovenské republiky, jaké lékařské potvrzení je vyžadováno u cizince žádajícího o práci v ČR, dále informuje o povolení k zaměstnání cizince vyučujícího cizí jazyky, o dalším zaměstnání cizince po skončení povolené doby zaměstnání a o dalších souvisejících tématech.