Novinky ve zdravotním pojištění od 30. 3. 2005 - Daněk, Antonín, 1960-
Článek podrobněji informuje o úpravách ve zdravotním pojištění platných od 30. 3. 2005 a týkajících se: plnění oznamovací povinnosti, uvádění rodného čísla, uplatňování odpočtu od dosaženého příjmu u zaměstnavatele, průkazu pojištěnce.