Sociální dávky a zvýhodnění související se zdravotním postižením dítěte v otázkách a odpovědích - Vinařová, Jana
Článek formou otázek a odpovědí vysvětluje tyto případy sociálních dávek v případě zdravotně postiženého dítěte v rodině: nárok na prodloužený rodičovský příspěvek, zvýšený sociální příplatek v případě dlouhodobé nemoci, příspěvky na zakoupení, opravu a zvláštní úpravu motorového vozidla, příspěvek na úpravu bytu, jednorázové příspěvky na opatření zvláštních pomůcek.