Rusko a východoevropské státy SNS : co dál po vítězství Juščenka? - Šimov, Jaroslav, 1973-
Článek přináší informace o politické situaci v některých státech bývalého Sovětského svazu: v Ukrajině, Gruzii, Bělorusku a Moldavsku.