Rakouská výročí - Štěpanovský, Jiří, 1925-
Článek je úvahou nad blížícími se oslavami několika významných výročí v Rakousku (60 let od konce války, 50 let od podpisu státní smlouvy, 85 let rakouské ústavy, 50 let spolkového vojska a dalších), a v této souvislosti také úvahou o rakouských dějinách.