Zaměstnavatelé a zdravotní pojištění v příkladech na rok 2005 - Daněk, Antonín, 1960-
Jelikož se stále vyskytují chyby ve výpočtu pojistného na zdravotní poojištění, připravili autoři na základě mnohaletých poznatků modelové situace, na nichž ukazují způsoby výpočtu výše pojistného placeného zaměstnavatelem.