Hmotná podpora při vytváření novýchpracovních míst - Jouza, Ladislav, 1940-
Článek se týká nařízení vlády č. 515/2004 Sb., o hmotné podpoře na vytváření nových pracovních míst a hmotné podpoře rekvalifikace nebo školení zaměstnanců v rámci investičních pobídek. Věnuje se následujícím tématům: co jsou investiční pobídky, výše hmotné podpory, míra nezaměstnanosti, nová pracovní místa, příspěvky na rekvalifikaci, co obsahuje dohoda.