Náklady na stravování v příspěvkových rganizacích zřizovaných územními samosprávnými celky po 1. 3. 2005 - Libnarová, Anna
Příspěvek uvádí informace o způsobu zajištění závodního stravování pro zaměstnance příspěvkových organizací a o financování tohoto závodního stravování. Náklady na provoz závodního stravování hradí organizace, náklady na suroviny hradí strávník. Zaměstnancům lze poskytnout příspěvek z FKSP. Dále článek řeší tyto situace: stravování ve vlastních zařízeních, stravování prostřednictvím jiného subjektu, zvýhodněná cena za jednohlavní jídlo v průběhu směny, poskytování závodního stravování jiným osobám.