Sdělovací prostředky v americké prezidenské kampani 2004 - Rybáčková, Jiřina, 1942-
Článek se zabývá rolí médií ve volebním boji před volbou prezidenta USA v r. 2004. Začíná charakteristikou jednotlivých způsobů, jak se volební kampaň odráží v médiích: od vysoce inteligentních analýz a komentářů až po očerňující kampaně. Dále uvádí přehled médií v kampani 2004 (tisk, rozhlas, televize, internet) a charakterizuje jejich působení.