Práce a sociální stát : německý případ - Lerch, Václav
Článek ukazuje na příkladu Německa důvody malé motivace pracujících s nízkými příjmy k zaměstnanosti, neboť jejich příjmy jsou jen o málo vyšší než sociální dávky.