Vícefázové výnosové metody stanovení hodnoty firmy - Dluhošová, Dana, 1959-
Článek se věnuje problematice oceňování firem. Popisuje vícefázové výnosové metody a problémy s jejich správnou aplikací, zabývá se výběrem metod.