Nový pojem v českém právním řádu - nelegální práce - Jouza, Ladislav, 1940- (2005)
Článek se zabývá právní úpravou legislativních prostředků k potírání nelegální práce (tzv. práce načerno). Definuje legální a nelegální práci a dále se zabývá zpřísněním kontrol nelegální práce podle zákona o zaměstnanosti.
Keywords: právo; pracovní právo; nelegální zaměstnání