Osoby zdravotně znevýhodněné podle nového zákona o zaměstnanosti - Langer, Radim
Článek navazuje na informaci o vývoji právní úpravy ZPS, uveřejněnou v čísle 2/2005. Věnuje bližší pozornost výlučně nové kategorii osob zdravotně znevýhodněných včetně jejího praktického posuzování a některým souvisejícím otázkám.