Vstup do Evropské unie klade české diplomacii nové výzvy - Svoboda, Cyril, 1956-
Tento článek je přetisknutým, redakčně upraveným projevem ministra zahraničních věcí České republiky Cyrila Svobody, který byl pronesen 30. srpna 2004 na poradě vedoucích zastupitelských úřadů a stálých misí České republiky.